Norrköpings Tennisklubb nominerade till Årets Förening på Idrottsgalan den 1 februari!

Vi var nominerade och vi är stolta över nomineringen till Årets Förening men vi vann inte denna gång.

Vi vill gratulera alla vinnare i de olika kategorierna och i vår kategori var det Åby Ridklubb som vann Årets Förening- stort grattis.

IDROTT Idrottsgalan är tillbaka – för fjärde året i rad. ”När man tittar på blandningen av idrotter är det en vink om vilken bredd det finns i vårt föreningsliv”, säger NT:s chefredaktör Mats Willner. Fantastiskt kul och hedrande att vi var  nominerade till Årets Förening i en stad full av så många fantastiska föreningar. Stort grattis alla som jobbat tillsammans för att ”vi skall bli lite bättre varje dag” – detta är ett resultat av målmedvetet och långsiktigt arbete som vi alla gjort tillsammans! Nu jobbar vi vidare ännu bättre och ännu hårdare och hoppas att vi på nästa års Idrottsgala kan gå hem med minst ett pris!!

För mera info om alla vinanre gå in på nt.se och skriv Idrottsgalan 2018!