Höstterminen 2018

Höstterminen startar den 27 augusti och vi tar emot nyanmälningar löpande framtill mitten av september. Du som är ny kan anmäla ditt intresse till  fredrik@norrkopingstk.se.

Är du ny och vill börja? Anmäl dig idag för vi har väldigt fullt i vår verksamhet men det kan finnas plats i vissa grupper och nybörjargrupper startar vi upp nu under hösten. Vi har även vuxenträning i Gamla Tennishallen på lördagar mellan 10-12. DU som är ny och vill börja i vår klubb så anmäl dig genom att fylla i Nyanmälan och maila den till nyanmalan@norrkopingstk.se. Priserna för terminen hittar du här.

Vi vill gärna uppmuntra våra medlemmar till spontan tennis och du som är medlem kan spela på våra NTK tider och de bokar du via Racketstadions reception på tel nr 011-171340. För mera info om hur det fungerar och vad det kostar se här info ntk tider 2018