Vårterminen 2018- uppstart och föräldraträffar i januari

Då är vårterminen i full gång som startade fredagen den 5/1. Den första helen 5-7/1 var en tillgodo träning för Swedbank Open  som spelas den 26-28/1, (annars skulle terminen ha startat den 8/1). Andra helgen ni får tillgodo är på Sportlovet den 23-25.2.

Har ni frågor om era träningstider så vill vi att ni mailar till fredrik@norrkopingstk.se.

Är du ny och vill börja? Anmäl dig idag för vi har väldigt fullt i vår verksamhet men det kan finnas plats i vissa grupper och nybörjargrupper startar vi upp nu under januari framtill sportlovet. Vi har även vuxenträning i Gamla Tennishallen på lördagar mellan 10-12. DU som är ny och vill börja i vår klubb så anmäl dig genom att fylla i Nyanmälan och maila den till nyanmalan@norrkopingstk.se. Priserna för terminen hittar du här.

Vi vill gärna uppmuntra våra medlemmar till spontan tennis och du som är medlem kan spela på våra NTK tider och de bokar du via Racketstadions reception på tel nr 011-171340. För mera info om hur det fungerar och vad det kostar se här info ntk tider 2017