Stadium Sportscamp 2019 anmälan öppen

Klart du skall med på sommarens häftigaste tennisläger i Norrköping!

Träffa nya kompisar, spela massor av tennis, prova på andra idrotter och chilla i Activity Town bland hundratals andra ungdomar.  Mitt i veckan kör ni Expedition Sportscamp där ni gör en massa andra roliga samarbetsövningar i grupp. Detta är en vecka hemifrån, med övernattning och en vecka fyllt av mycket mera än bara tennis! Kom med och ha kul och njut av sommaren och spela tennis med oss!

För mera info se här på hemsidan

Sommarjobba som ledare på Stadium Sportscamp 

Är du 18 år och vill sommarjobba som ledare för tennisen vecka 1 och vecka 2 2019. Älskar du ungdomra och att leda dem och umgås med dem dygnet runt och gillar du  idrott så är detta jobbet för dig! Vill du utvecklas som person och pröva på att vara en viktig del av många tennis ungdomars sommarläger då skall du ta chansen nu och sök till  till ledare på Stadium Sportscamp- tennis, gå in på länken och fyll i ansökan idag jobba som ledare för tennis

Bli huvudledare under Stadium Sportscamp i sommar!! Älskar du idrott och att jobba med ungdomar?  

Har du flera års erfarenhet av att jobba på Stadium Sportscamp som ledare eller har du varit deltagare många år och nu är myndig. Vi söker dig som är strukturerad, samarbetsvillig, god kommunikationsförmåga, förmåga att planera långsiktigt och har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar mellan 11-14 år gamla. Ansök idag ! Här är hela annonsen ansökan huvudledare 2019

Välkommen med din ansökan!