Förlängd vårtermin från 2019 – nya träningsavgifter

För att ge er mera tennis och för att minska på träningsuppehållet mellan vår- och höstterminen har vi nu valt att förlänga vårterminen i NTK. Dessutom får ni nu möjligheten att träna på grus och i terminsavgiften ingår ett säsongskort som ger dig möjligheten att spela tennis varje dag hela sommaren på Holmen Tennis Park (detta ingår för alla andra grupper utom tennis lekis, minitennis och tennis kul). Vårterminen förlängs och därmed har vi uppdaterat våra priser för vårterminen. Vill du delta i våra sommarläger v 25 eller v 26 så anmäler du dig separat till dem och lägret faktureras separat. Här ser du inbjudan till sommarläger 2019

Träningsverksamheten flyttas utomhus den 27.5.2019 från Racketstadion till vår fina anläggning Holmen Tennis Park (som ligger bredvid Strömmen bakom Brunnssalongen).

Detta ger er mera tennis och mera möjlighet till spontantennis!

Fakturorna för vårterminen skickas ut redan i december! Välkommen! Här ser du samtliga prislistor som gäller från våren 2019 Träningsavgifter 2019