Välkommen vår nya tränare Caroline Eriksson

Vi hälsar vår nya tränare Caroline Eriksson varmt välkommen till oss i NTK, Caroline börjar den 1 mars. Här följer en kort presentation av Caroline.

Jag heter Caroline och kommer närmast från Växjö. Född och uppvuxen i Örebro flyttade jag 2014 söderut för högskolestudier och slutförde därefter min kandidatexamen i idrottsvetenskap med inriktning mot Coaching och Sport management från Linnéuniversitetet i Växjö. En utbildning jag hade möjlighet att specialisera utifrån mitt engagemang som både tennis- och fystränare.

Min egen spelarkarriär inom tennisen började i Örebro Tennisklubb och innehöll några års satsning och tävlande på nationell nivå innan intresset skiftade mot rollen som tränare. Sedan 15-års ålder har jag stått på banan med såväl unga nybörjare som erfarna seniorer och jobbat med en bredd av spelare och nivåer. Idag drivs jag av viljan att bidra med den erfarenhet och kunskap jag samlat på mig under åren inom svensk tennis för att motivera och inspirera fler ungdomar att fortsätta och satsa på sin idrott.

Senast har mitt engagemang varit hos Ready Play Tennis Academys verksamhet i Växjö och i några av svensk tennis regionala lägerverksamheter för juniorer, där jag bland annat har jobbat med kombinerad fys- och tennisträning.

Nu väntar här i vår nya och spännande utmaningar i Norrköpings Tennisklubb som jag ser mycket fram emot.

Vi ses på banan!

Med bästa hälsningar Caroline Eriksson