Nu startar Multi-Skillz!!

Nu startar vi äntligen igång med Multi SkillZ

Under veckan som varit har vi påbörjat introduktionen av Multi SkillZ för några av träningsgrupperna i klubben. Multi SkillZ är ett träningskoncept direktimporterat från Belgien med huvudnamn som Kim Clijsters och Kenneth Bastiaens i spetsen.

Konceptet bygger på att metodiskt implementera allmän rörelseträning, i olika former och på ett roligt och innovativt sätt, och omfattar såväl enkla motoriska uppgifter som mer utmanande och komplicerade ”skills”. Typen av träning vänder sig till barn och vuxna i alla åldrar och anpassas utifrån svårighetsgrad för att utmana både kropp och knopp hos alla deltagande. Med huvudfokus att utveckla och utmana ens motoriska och koordinativa färdigheter och ”skills” är Mulit SkillZ det ultimata träningskonceptet för att främja en långsiktig atletisk och hälsofrämjande grund att stå på oavsett vilken idrott man utövar, eller för den delen livet i allmänhet.

Nu kommer vi i Norrköpings Tennisklubb, med våra nyutbildade Multi SkillZ-coacher Tony och Caroline, att introducera konceptet i större skala och vill bjuda in er att delta. Under sommaren och hösten kommer vi att anordna prova-på tillfällen och önskar såklart att så många som möjlighet vill hänga med och testa!

Håll ögon och öron öppna, inom kort kommer vi gå ut med inbjudan och mer information…

Har ni frågor och funderingar eller vill veta mer, hör av er till caroline@norrkopingstk.se

Här kan ni läsa mer om Multi SkillZ; https://www.multiskillz.com/EN/