Tenniskul det nya sättet att börja spela tennis!!

Efter succé projektet med Alla på Grus så öppnar vi i NTK upp för ett nytt koncept nämligen Tenniskul!tenniskullogo

Vad är Tenniskul? Det är roligt, större grupper och billigare!

Vi har i första hand erbjudit detta till alla som deltog i Alla På Grus del 2 men nu öppnar vi upp detta i mån av platser även för alla nybörjare mellan 7-10 år. Anmäl dig nu till höstens grupper! Nyanmälan 2017, prisinformation Medlemsavgifter och träningsavgifter för 2017

Man kan spela i Tenniskul i max 2 terminer och det kostar 995kr + medlemsavgift på 275kr och rabatthäfte för 200kr. LÄs mera i vårt infoblad här NTK Tenniskul

alla_pa_grus_logo-vit-skugga

Tennis i Förskoleklass

Vårt andra succé projekt Tennis i Förskoleklass startar åter vecka 39 och pågår till och med vecka 47!NTK-Tennis-i-förskoleklass-logoout

Inbjudan till höstens Tennis i Förskoleklass hittar du här

NTK förskoleklass 2016

Vi och vår samarbetspartner Swedbank tror på att barnen skall få prova på många idrotter då de är små. Vi vill vara med och påverka våra barns hälsa och vi vill uppmuntra barnen till att röra på sig mera så vi får starkare och friskare barn. Målet med Tennis i Förskoleklass är att tidigt väcka intresse hos barnen för boll och racketsport!

Vårt koncept är att vi besöker er förskola 3 gånger 45 min och lär ut grunderna i tennis varvat med bollekar och massor av skratt! Sedan erbjuder vi klassen att komma en sista (4e ) gång till oss på Racketstadion för att se hur en riktig tennisplan ser ut samt avsluta projektet på Racketstadion.

Projektdagar är torsdag och fredag

Besökstid : mellan kl. 10-13

Anmälan och bokning till david@norrkopingstk.se

Efter att klassen deltagit i projektet kommer barnen erbjudas möjlighet till fortsatt träning i vår ordinarie verksamhet. Den träningen kommer äga rum onsdag elelr torsdag kl. 15-16 samt lördagar kl. 14-15.

Vill du som ansvarig för en förskola i Norrköping vara med i vårt projekt hör av dig till David så snart du kan!

Välkomna!