Vilket fantastiskt projekt detta är ”Alla På Grus”!!

Då är årets upplaga av Alla På Grus genomförd över 1200st elever från över 30 skolor har deltagit igen i årets Alla På Grus för alla barn i årskurs 2.

Otroligt väder med endast en förmiddag av några regn droppr gjorde att alla som besökte oss hade fint soligt väder och fantastiska banor att spela på. Otroligt roligt att se våra duktiga Fria Läroverkens elever som hjälpt oss som ledare och vilket jobb de har gjort, tusen tack ni är otroligt duktiga!

Vi kan tyvärr inte publicera så mycket bilder från projektet men glädjen och inlärningen har varit stor och vi har nu haft över 80 barn på del 2 i juni i projektet och av dem har vi redan ett 20 tal som anmält sig till vår kurs Tenniskul som är en utmärkt fortsättning för er som deltagit i Alla på Grus eller för dig som vill börja spela tennis och är mellan 8-10 år. Välkommen med du också!

Vi vill tacka alla våra samarbetspartner och sponsorer som stöttar oss så vi kan genomföra dett projekt.  Vi vill även tacka Norrköpings Kommun  för det stöd ni ger oss detta år, tusen tack!Vill du anmäla din skola redan till nätsa års Alla På Grus 2019 så maila till allapagrus@norrkopingstk.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla på Grus är integrationsprojektet där alla möter alla! Projektet är till för alla skolor i Norrköpings Kommun som har en årskurs 2. Kommunala som friskolor har rätten att delta. Alla på Grus är Tennis och idrott då den är som bäst är då 100 barn spelar tennis på våra 9 fantastiska grusbanor på Holmen Tennis Park. Skratt , fysisk aktivitet, glädje och gemenskap – det bygger starkare barn och gladare barn, barn som möts inom idrotten där allting är lika även om vi är olika. Det är integration för oss-vi vill ge mer till fler-Alla på Grus ger det!!