Är du personligen intresserad av tennis eller har ett företag som vill sponsra vår klubb så kan du kontakta klubbchefen Anki Ekqvist på anki@norrkopingstk.se eller ring Anki på 0733-864350

Här hittar du vår sponsorfolder där du kan se olika alternativ för sponsring! Vi är även öppna för att skräddarsy ett paket som passar just dig och ditt företag! NTK sponsfolder

Vi är otroligt stolta över de sponsorer vi har idag och hoppas på att vår sponsorfamilj kommer att växa ytterligare! Här hittar du våra huvudsponsorer med logga och övriga sponsorer och Familjerna som stöder NTK!

En del av våra sponsorer har speciella riktlinjer som vi som samarbetspart skall följa detta har  bl.a. Länsförsäkringar Östgöta och det innehållet lyfter vi i tränarkåren och med föräldrarna och de skall integreras i vår måldokument och är en del av dem fast ibland med lite andra formuleringar.

Ur Riktlinjer sponsringssamarbete
Länsförsäkringar Östgöta arbetar för ett hållbart och tryggt samhälle och följande riktlinje ska följas som en del av vårt sponsringssamarbete.

Annikas Redovisningsbyrå
Balder