Är du personligen intresserad av tennis eller har ett företag som vill sponsra vår klubb så kan du kontakta klubbchefen Fredrik Peterson på fredrik@norrkopingstk.se eller ring Fredrik  på 070-790 21 50

Här hittar du vår sponsorfolder där du kan se olika alternativ för sponsring! Vi är även öppna för att skräddarsy ett paket som passar just dig och ditt företag! NTK sponsfolder

Vi är otroligt stolta över de sponsorer vi har idag och hoppas på att vår sponsorfamilj kommer att växa ytterligare! Här hittar du våra huvudsponsorer med logga och övriga sponsorer och Familjerna som stöder NTK!

En del av våra sponsorer har speciella riktlinjer som vi som samarbetspart skall följa detta har  bl.a. Länsförsäkringar Östgöta och det innehållet lyfter vi i tränarkåren och med föräldrarna och de skall integreras i vår måldokument och är en del av dem fast ibland med lite andra formuleringar.

Ur Riktlinjer sponsringssamarbete
Länsförsäkringar Östgöta arbetar för ett hållbart och tryggt samhälle och följande riktlinje ska följas som en del av vårt sponsringssamarbete.

Balder
Coca Cola Enterprises
Conlega
Fideli
Gigantprint
Handelsbanken Norrköping
Ica Klockaretorpet
ICA Smedby
Kontorab Nyköping
Leons

Länsförsäkringar Östgöta
Mirum Galleria
Mårdskog & Lindqvist
Optiker Persson
Racketstadion
Rent a Tent
Sefab Bygg AB
Stjärnkliniken
Söderbergs bilar
Tellogruppen

Familjerna
Anders Jansson
Anders Hamrén-Larsson
Christian Ståleker
Henrik Sjölund
Jens Caap
Johan Carlsson
Jonas Nilson