Norrköpings Tennisklubb arrangerar årligen många stora och omtyckta tävlingar.

Tävling online – anmälan i nya systemet

Som ett första steg ska spelare som vill anmäla sig göra en registrering. Detta gäller för såväl nya spelare som för spelare med befintlig licens. Spelare som inte tidigare har haft licens erhåller omgående sitt licensnummer. Därefter kan tävlingsanmälningar göras online. Anmälningsavgifter för de allra flesta tävlingarna kommer att kunna betalas online, både genom kortbetalningar och direktöverföringar från bank. Obetalda licensavgifter kan betalas online.

Licensen är utan kostnad för spelare upp till 12 år. Licensen är även utan kostnad för spelare som endast vill spela motionstävlingar. Samtliga utländska spelare som vill anmäla sig i svenska tävlingar skall registrera sig och anmäla sig online. Licensen är utan kostnad så länge utländsk spelare inte spelar för en svensk tennisklubb.

Licensavgiften för spelare 13–18 år är 300 kronor samt för spelare 19 år och äldre 450 kronor. Licensen innefattar en försäkring som gäller i samband med spelares träning och tävling.

Samtliga tävlingar 2017 kommer efterhand att publiceras på den nya tävlingssidan. I början av november kommer tävlingskalendern för perioden januari-april att publiceras i sin helhet.

Här hittar du en lista på de tävlingar som är återkommande varje år.

För att få reda på mera om tävlingarna så klickar du på respektive tävling här ovanför.

Välkommen att delta i våra fantastiska tävlingar!

– Swedbank Open, Holmen Paper Vinter Tour,  Next Generation Cup,  Holmen Paper Cup, Norrköping Elite Hotels Junior Open
elite_ghnVi samarbetar med Elite Hotel och vårt lokala Hotell som är vår samarbetspartner är Elite Grand Hotel Norrköping. DU får alltid rabatt då du väljer Elite Grand Hotel som boende under våra tävlingar. Uppge tävlingens namn och boka via 011-36 41 00 eller via reservation.grandhotel@elite.se . Välkomna!

Tips på boende i Norrköping
Campingplatser