Norrköpings Tennisklubb arrangerar årligen många stora och omtyckta tävlingar.

Tävling online – anmälan i nya systemet

Som ett första steg ska spelare som vill anmäla sig göra en registrering. Detta gäller för såväl nya spelare som för spelare med befintlig licens. Spelare som inte tidigare har haft licens erhåller omgående sitt licensnummer. Därefter kan tävlingsanmälningar göras online. Anmälningsavgifter för de allra flesta tävlingarna kommer att kunna betalas online, både genom kortbetalningar och direktöverföringar från bank. Obetalda licensavgifter kan betalas online.

Licensen är utan kostnad för spelare upp till 12 år. Licensen är även utan kostnad för spelare som endast vill spela motionstävlingar. Samtliga utländska spelare som vill anmäla sig i svenska tävlingar skall registrera sig och anmäla sig online. Licensen är utan kostnad så länge utländsk spelare inte spelar för en svensk tennisklubb.

Licensavgiften för spelare 13–18 år är 300 kronor samt för spelare 19 år och äldre 450 kronor. Licensen innefattar en försäkring som gäller i samband med spelares träning och tävling.

Här hittar du en lista på de tävlingar som är återkommande varje år.

För att få reda på mera om tävlingarna så klickar du på respektive tävling här ovanför.

Välkommen att delta i våra fantastiska tävlingar!

– Swedbank Open, Holmen Paper Vinter Tour, Elite Hotels Next Generation Cup,  Holmen Paper Cup, Norrköping Elite Hotels Junior Open
Vi samarbetar med Elite Hotel och vårt lokala Hotell som är vår samarbetspartner är Elite Grand Hotel Norrköping. DU får alltid 15% rabatt då du väljer Elite Grand Hotel som boende under våra tävlingar. Uppge tävlingens namn och boka via 011-36 41 00 eller via reservation.grandhotel@elite.se Välkomna!

Tips på annat boende i Norrköping
Campingplatser
Hotell