Tävlingen för dig som är mellan 5-12 år och vill börja tävla!

Nu kan fler spelare få chansen att komma ut och tävla i tennis på ett lätt och roligt sätt. If SO Touren handlar om att få många matcher på kort tid.
Diplom och t-shirt till alla. De flesta får spela minst ca 4 matcher. Anmälan sker direkt till arrangörs klubben. Tävlingarna spelas i region Öst. Region Öst som vi tillhör består av Östergötland, Sörmland, Närke, Gotland.

För mera info se inbjudan.

Anmälan görs direkt till klubbarna eller via tennis.se

Här hittar ni hela regionens IF SO tour under vårterminen:

Här kommer inbjudan till Mjölby:

Tävlingen för dig som är mellan 5-12 år och vill börja tävla!

För mera info se inbjudan.

Anmälan görs direkt till klubbarna eller via tennis.se

Här hittar ni hela regionens IF SO tour under vårterminen:

Här kommer inbjudan till Mjölby: