Bästa medlem!

Vi i NTK har flera banor hyrda på abonnemang under helgerna för seriespel, klubbaktiviteter och träning. Då vi inte behöver alla banor alla helger eller på lov så kan du som medlem hyra dessa tider extra förmånligt!

Varje fredag lägger vi ut NTK tiderna till Racketstadions reception och du kan då boka dem start fredag kl. 15.00. Då ringer du 011-171340! Du kan inte spela på NTK tid om du inte är medlem.

För att slippa kontanthantering kommer NTK tiderna att enbart kunna köpas genom förköp av 10 häften. 1 biljett/timme ger du till receptionen innan du går in på banan. Då skriver du även in namnen på de som spelat på biljetten och ger den till receptionen!

• Vi har gjort extra bra priser på dessa häften och du kan förbeställa de häften du vill ha och häftena träder i kraft då du betalat dina häften till vårt swish nummer 123 337 1846 eller til lvårt BG 5546-6213 och sedan skall du använda dem som betalning i receptionen.
  • Vi hoppas på detta sätt kunna uppmuntra flera av våra medlemmar till spontan tennis! Vi vill också påminna er om att alla som nyttjar NTK tiderna måste vara medlemmar. Vi hoppas att ni respekterar detta!
  • Tänk dig för vilket häfte som är smartast att välja så att du inte köper junior häfte och sedan skall spela med en vuxen.
  • Jag meddelar dig på din mail adress då din betalning har anlänt, så vid inbetalning uppge ert namn och mail adress!
  • Beställ häftet idag av Anki och lägg in vald summa/häfte på BG 5546-6213 och då jag ser er betalning så kan ni hämta ert häfte från Racketstadions reception.

NTK tider kan köpas enligt följande:

Junior + junior nu 700kr

Senior + junior nu 1100kr

Senior + Senior nu 1300kr

Strötidspriser om du inte har biljett och är medlem är följande:

senior + senior = 150kr

Senior + junior = 130kr

Junior + junior = 80kr

Dessa priser gäller endast NTK s medlemmar. Vill också påminna er om att du inte kan betala en NTK tid nästa dag. Nu har vi dessutom Swish så då får du swisha och visa det till receptionisten. Vårt swish nummer är 123 337 1846.

Spontantennis är extra viktigt om du vill utvecklas som tennisspelare att spela match och på egen hand utanför träningen bidrar till en snabbare inlärning. Så köp dina häften och köp familjemedlemskap så kan ni hela familjen spela tillsammans för bra priser på helger och skollov!

Här hittar du informationen info ntk tider 2018