Utbildningarna är till för dig som vill bli tennisledare, tennistränare, matchledare och domare.

Du som är intresserad kan läsa mera om utbildningarna i inbjudan och sedan anmäla ditt intresse till anki@norrkopingstk.se. Om du börjar som ledare i vår klubb så betalar NTK din utbildning. Vill du inte jobba hos oss men ändå utbilda dig så kan du göra det också men då betalar du själv och gör din anmälan själv.

Om du vill börja som ledare i vår klubb så är ett av stegen att du går Plattformen som är den första utbildningen idag. Sedan följer en rad andra utbildningar efter det och du hittar hela utbildningsstegen på www.tennis.se/utbildning/

Då du är anställd som tränare i NTK så bestämmer klubbchefen om vilka som får gå vilka utbildningar och i vilken ordning. VI i NTK värnar om att våra tränare är utbildade och därför går våra tränare kontinuerligt på olika utbildningar och kurser. Här kan du läsa om de olika utbildningarna!

Förfrågan och anmälan till ovanstående kurser skickas till anki@norrkopingstk.se