Ladies Night på Holmen Tennis Park

Fredagen den 26/6 bjuder vi in alla tennistjejer till en härlig tjejkväll på Holmen Tennis Park. Upplägget kommer att omfatta en hel del tennis, i alla dess former, men också möjlighet att nätverka och träffa nya tenniskamrater i klubben.

Vi samlas på Holmen Tennis Park kl. 17:00 för uppvärmning och inbollning och kör därefter igång med spel på banorna. Tanken är att köra ett Americano-spel där alla möter alla i korta poängmatcher. Runt 19:30 avrundar vi på banan och tar plats kring borden för lite mingel á la AW. Ta med egen enkel förtäring och dryck.

Alla nivåer är välkomna att delta. Kvällen är öppen för medlemmar och eventuellt sällskap utan medlemskap.

Anmälan: www.norrkopingstk.se  vid anmälan, uppge spelnivå i ”övrigt”.

Kostnad: 150 kronor betalas på plats via Swish

Frågor:  nina@norrkopingstk.se

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.